Vídeo bàner

 

 

vídeo bàner per a la web

Vídeo bàner és un baner en format de vídeo. En aquest cas es va utilitzar per a la web del client (Antaviana) i les seves xarxes socials.

Moltes vegades aquest format no té veu, ni música. És un conjunt d’imatges atractives que té el propòsit de suggerir, més que explicar. El vídeo ha de mostrar en pocs segons alguns dels serveis, però no és recomanable voler explicar tot allò que fem, això ja ho farà la web, les nostres xarxes o un vídeo corporatiu.

 

la narració en el vídeo bàner

imatges atractives, una bona edició (és tan important allò que mostrem, com el que no mostrarem) i també l’etalonatge / color. Amb aquests tres ingredients, explicarem el que la web per si sola no és capaç de dir de nosaltres i de la nostra empresa.

El vídeo és una eina molt potent a l’hora de transmetre sensacions i connectar amb el nostre públic, més important fins i tot que el que diem de nosaltres mateixos. Els éssers humans, sempre hem considerat les sensacions i el llenguatge no verbal una porta d’accés a explorar el nostre entorn i obtenir informació. El vídeo és ideal per a aconseguir aquest propòsit.

 

Foto-vídeo-bàner

Necessites un vídeo bàner?

————–

Omple el formulari i t’escriurem el més aviat possible!


 He llegit i accepto la política de privadesa
 Autoritzo l'enviament d’informacióCompartir: