Infografia 2D i animació

 

 

Idea i Repte

La Paeria volia unes peces de vídeo en infografia per a televisió i xarxes socials, aprofitant el material gràfic creat per a la campanya “Lleida Ciutat 30”. El repte va ser usar el grafisme pensat per a cartelleria i adaptar-lo a pel·lícules animades. El material gràfic el va dissenyar i el va crear Antaviana, per a la comunicació de la campanya.

 

Infografia 2D / Motion Graphics

Només calia agafar tots aquells elements gràfics, i per separat animar-los. Però com?

 

Lleida Ciutat 30 és l’aposta per fer una ciutat més saludable. Amb una circulació que convidi a conviure al carrer. A Trevol tv vam idear 4 petites peces de vídeo, de 20 segons cada una, on cada vídeo comença quan veiem un vehicle circular. A mesura que avança, el seguim en un pla seqüència que acaba quan la càmera s’eleva i descobrim el número 30 de la campanya i la ciutat de Lleida.

 

El so

Per a reforçar les animacions i la idea de ciutat saludable, des de Trevol tv vam proposar a l’Ajuntament no utilitzar música i que la banda sonora fos el so ambient d’una ciutat sense sorolls. Per a què els sons fossin naturals i versemblants, vam enregistrar alguns dels sons de la ciutat.

 

Lleida ciutat 30

Necessites un vídeo d’infografia?

————–

Omple el formulari i t’escriurem el més aviat possible!


 He llegit i accepto la política de privadesa
 Autoritzo l'enviament d’informacióCompartir: