Campanya “Jo Vull Ser” vídeo publicitat

 


 

el repte

Posar en contacte a joves que busquen treball amb empreses, tot en una jornada distesa i única.
La Cambra de Comerç i indústria de Lleida fa més de 125 anys que dóna servei i activitat econòmica a les empreses. Ara tenien el repte de posar en marxa un acte que fos el punt de trobada entre el teixit empresarial i els joves emprenedors que volen millorar la seva ocupabilitat o que cerquen treball. El divendres 1 de juny a la plaça Sant Joan de Lleida, una nova edició del #Jovullser, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té l’objectiu de posar en contacte a joves i empreses.

 

com

L’equip de l’Agencia Oma té una àmplia experiència en la comunicació i en la millora de la presència en l’entorn digital, i van idear una estratègia de comunicació pensada per a joves de 16 a 29 anys, visual i directa, encarada principalment per a les xarxes socials.
Trevol tv participà en la conceptualització dels vídeos, així com en la realització.
L’objectiu final era convocar al màxim de joves en una trobada amb empreses i que es coneguessin. Oma ens va proposar treballar amb una narració audiovisual directa, natural i sense artificis i d’aquí la campanya de vídeo publicitat “Jo vull ser” i “Jo sóc”.

 
making-off-JovullSer-lleida-video publicitat
 

contingut

Es va realitzar un espot de 30”sg. i sis versions més reduïdes de 15”sg. cada una.
Cap d’ells és actor. Vam treballar amb 8 persones (coneguts i amics) per tenir un mínim de control i la resta és gent que circulava pel carrer i van voler participar en l’acció.

 
Client: Agència Oma

Direcció i producció: Agència Oma

Realització: Trevol tv
 
making-off-JovullSer-lleida-video publicitat

 

Necessites un vídeo publicitat?

————–

Omple el formulari i t’escriurem el més aviat possible!


 He llegit i accepto la política de privadesa
 Autoritzo l'enviament d’informacióCompartir: