16 febr. Comunicació d’interés que ajuda a vendre

El canal de vídeos de YouTube El Cómo y el Porqué de mi Mascota de temàtica veterinària exòtica, ha arribat als 25 milions de visualitzacions i més de 150.000 subscriptors de tot el món. El canal està realitzats per Trevol.tv i és una aposta de Cunipic Animals de Companyia pel “Branded Content” La fórmula publicitària del “Branded Content” (construir marca mitjançant continguts audiovisuals d’entreteniment), no es intrusiva per  l’audiència i és una comunicació molt eficaç per a la marca.

news_comunicacio_vendre

“El Cómo y el porqué de Mi Mascota”, son vídeos de 3′ a 5′ minuts, de consells pràctics i veterinaris per a la cura de mascotes exòtiques i presentats per Antonio Rodríguez, veterinari especialista en animals exòtics. Per a la difusió dels vídeos, s’utilitza YouTube, les xarxes socials i webs especialitzades i va adreçat a una audiència espanyola i llatinoamericana. La idea sorgeix arran d’un estudi sobre la cerca d’informació a la xarxa, sobre mascotes exòtiques i veterinària.

El “Branded Content” ha estat l’eina per a crear converses amb els seus client, confiança i ara vendes. Degut al gran nombre de visualitzacions per part d’espectadors d’altres llengües, ara ja estem fent les versions en anglès, francès, japonès, romanès, italià….